Bericht versturen
Sichuan Xinheng Magnetic Materials Co., Ltd
producten
nieuws
Thuis > nieuws >
Company News About Kenmerken en toepassingswaaier van de permanente magneet van het samariumkobalt
Evenementen
Contactpersonen
Contactpersonen: Mrs. Afra Liu
Contact opnemen
Post ons

Kenmerken en toepassingswaaier van de permanente magneet van het samariumkobalt

2020-08-16
Latest company news about Kenmerken en toepassingswaaier van de permanente magneet van het samariumkobalt

1. Heeft de permanente magneet van het samariumkobalt hoog magnetisch energieproduct en hoge coercivity, zijn magnetische prestaties is beter dan de alnico permanente magneet, ferriet permanente magneet, het maximumenergieproduct 239kj/m3 (30mgoe) kan bereiken, is het de permanente magneet van alnico8 3 keer dat van ferriet permanente magneten (y40), 8 keer dat van ferriet permanente magneten (y40). Daarom zijn worden gemaakt de permanente die magneetcomponenten van smco permanente magneten klein in grootte, licht in gewicht en stal in prestaties. Zij kunnen in electro-acoustic telecommunicatieapparaten, motoren, meetinstrumenten, gyroscopen, en elektronika worden gebruikt. Klokken, microgolfapparaten, magnetische machines, sensoren en andere statische of dynamische magnetische kringen.

2. De permanente magneet van het samariumkobalt heeft een hoge Curietemperatuur en een kleine temperatuurcoëfficiënt, zodat kan het bij op hoge temperatuur van 300℃ worden gebruikt.

3. De samarium-kobalt permanente magneten hebben hoge hardheid, hoge broosheid, lage buigende sterkte, treksterkte en samenpersende sterkte, en zouden niet als structurele delen moeten worden gebruikt.

4. Het belangrijkste onderdeel van de permanente magneet van het samariumkobalt is metaalkobalt (co≥99.95%), zodat is de prijs duurder.