Bericht versturen
Sichuan Xinheng Magnetic Materials Co., Ltd
Sichuan Xinheng Magnetic Materials Co., Ltd Bedrijfprofiel
Bedrijfprofiel
Thuis >
Sichuan Xinheng Magnetic Materials Co., Ltd Bedrijfprofiel
Over ons
Contactpersonen
Contactpersonen: Mrs. Afra Liu
Contact opnemen
Post ons

Sichuan Xinheng Magnetic Materials Co., Ltd

China Sichuan Xinheng Magnetic Materials Co., Ltd Bedrijfprofiel
Sichuan Xinheng Magnetic Materials Co., Ltd
Sichuan Xinheng Magnetic Materials Co., Ltd
Sichuan Xinheng Magnetic Materials Co., Ltd
Sichuan Xinheng Magnetic Materials Co., Ltd
Sichuan Xinheng Magnetic Materials Co., Ltd
Sichuan Xinheng Magnetic Materials Co., Ltd
Hoofdmarkt:
Noord-Amerika , Zuid-Amerika , West-Europa , Oost-Europa , Oost-Azië , Zuidoost-Azië , Midden-Oosten , Afrika , Oceanië , Wereldwijd
Bedrijfssoort:
Fabrikant , Verdeler/groothandel , Exporteur , Verkoper
Merken:
Xinheng
Aantal werknemers:
300~400
Jaarlijkse verkoop:
10000000-16000000
Oprichtingsjaar:
2007
Exportp.c.:
80% - 90%
Bedrijfdetails

Sichuan Xinheng Magnetic Materials Co., Ltd.is gelegen in Mianzhu City, Sichuan Provincie, die bekend staat als " de leider van de oude Shu en de belangrijke stad van Yizhou " sinds de oudheid.
Het bedrijf werd opgericht in mei 2008. Het was voorheen de aangewezen productie-onderneming voor magnetisch materiaal van het ministerie van Elektronische Industrie in de prefectuur Aba, provincie Sichuan.Na decennia van accumulatie in de industrie van magnetische materialen, heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot een nationale high-tech onderneming die het ontwerp, de ontwikkeling, de productie en de verkoop van permanente magneetferrieten integreert.000 vierkante meter, heeft een jaarlijkse productiecapaciteit van 8.000 ton en heeft meer dan 350 werknemers.
Het bedrijf bezit de eerste onafhankelijk ontwikkelde servo volledig automatische natte hydraulische pers van China en de eerste dubbele laag roloven van China. Het heeft de mogelijkheid om onafhankelijk te ontwerpen,het ontwikkelen en verwerken van verschillende soorten gereedschappen en vormen.
Het productassortiment omvat motoren voor auto's, motoren voor motorfietsen, universele mechanische motoren, motoren voor huishoudelijke apparaten,motoren voor huishoudelijke ventilatorenDe producten worden veel gebruikt in auto's en motorfietsen, kantoorapparatuur, elektrische gereedschappen, huishoudelijke apparaten,fitnessapparatuur en andere gebieden.
De producten van het bedrijf worden voornamelijk verkocht aan motorfabrikanten in Europa, Amerika, Zuid-Azië, Taiwan, Zuidwest-China, Oost-China en Zuid-China.
Het bedrijf houdt zich aan het bedrijfsbeginsel van "kwaliteitsborging, professionele service en klanttevredenheid".Het doel is de kwaliteit van de werknemers te verbeteren., de productiekosten te verlagen en het concurrentievermogen van ondernemingen op de markt te verbeteren.Het streven naar ontwikkeling door innovatieWe zijn bereid om een win-win relatie te creëren en samen met onze klanten te groeien!

China Sichuan Xinheng Magnetic Materials Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0China Sichuan Xinheng Magnetic Materials Co., Ltd Bedrijfsprofiel 1China Sichuan Xinheng Magnetic Materials Co., Ltd Bedrijfsprofiel 2

OEM/ODM

Sichuan Xinheng Magnetic Materials Co., Ltd.We zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van permanente ferriet-productielijnen.alsmede ontwikkeling en productie van permanente ferrietmagnetenVolgens de eisen van de klant nemen wij deel aan het ontwerp en de ontwikkeling van de motoren van de klant.zodat ze sneller en beter de benodigde producten kunnen krijgen.

Onze producten worden voornamelijk geëxporteerd naar beroemde motorfabrikanten in het vasteland van China, Taiwan, Europa, de Verenigde Staten, Zuid-Korea, enz.

Ons bedrijf streeft ernaar samen met klanten te groeien om een stabiele kwaliteit en kostenreductie na te streven.

Geschiedenis

China Sichuan Xinheng Magnetic Materials Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

Ons Team
Het bedrijf heeft ervaren team om het ontwerp en de productie van magnetische materialen voor verschillende motoren op te lossen.,Op basis van de resultaten van het onderzoek heeft de Commissie de Commissie de mogelijkheid gecreëerd om de resultaten van het onderzoek te analyseren en te analyseren.