Bericht versturen
Sichuan Xinheng Magnetic Materials Co., Ltd
producten
nieuws
Thuis > nieuws >
Company News About Analyse van het status quo en de kenmerken van de permanente de magneet materiële industrie van NdFeB
Evenementen
Contactpersonen
Contactpersonen: Mrs. Afra Liu
Contact opnemen
Post ons

Analyse van het status quo en de kenmerken van de permanente de magneet materiële industrie van NdFeB

2020-08-16
Latest company news about Analyse van het status quo en de kenmerken van de permanente de magneet materiële industrie van NdFeB

De zeldzame aarde verwijst naar de lanthanidenelementen in het periodieke lijst-lanthaan (La), cerium (Ce), praseodymium (PR), neodymium (Nd), promethium (P.m.), samarium (Sm), europium (de EU), gadolinium (GD), terbium (Tb), dysprosium (Dy), holmium (Ho), erbium (ER), thulium (Tm), ytterbium (Yb), lutetium (Lu), en twee nauw verwante elementen van de lanthanidenreeks zijn Er element-scandium 17 (Sc) en yttrium (y).

Verwijzen de zeldzame aarde permanente magnetische materialen naar magnetische die materialen van legeringen worden gemaakt door zeldzame aardemetalen en overgangsmetalen door een bepaald proces worden gevormd. Zij worden wijd gebruikt in computers, auto's, instrumenten, meters, huishoudapparaten, petrochemische stoffen, medische behandeling, ruimte en andere industrieën. Allerlei speciale motoren, nuclear magnetic resonancemateriaal, elektroapparaten, magnetisch scheidingsmateriaal, magnetische machines, magnetisch therapiemateriaal en andere componenten die een sterk hiaatmagnetisch veld moeten produceren.

Materiaal van de NdFeB is het permanente magneet een permanent die de magneetmateriaal van het zeldzame aardeijzer door het borium van het neodymiumijzer (Nd-Fe-B) vertegenwoordigd. Afhankelijk van het productieproces, kunnen de permanente de magneetmaterialen van NdFeB in twee types worden verdeeld: het sinteren en het plakken. De gesinterde permanente magneet van NdFeB keurt de technologie van de poedermetallurgie goed. De uitgesmolten legering wordt gemaakt in poeder en in een overeenkomst in een magnetisch veld gedrukt. De overeenkomst is gesinterd in inert gas of vacuüm om densification te bereiken, en om coercivity van de magneet te verbeteren, vereist gewoonlijk verouderend thermische behandeling. Het permanente de magneetmateriaal in entrepot van NdFeB is een mengsel van permanente de magneetpoeder en hars van NdFeB, en gedrukt in een vorm in een magnetisch veld.